Home

 

Kerstmarkt in Kornputkwartier 2015

 

 

Kazerne Kerstmarkt: woensdag 9 december 12.00-16.00 uur

Woensdag 9 december is er van 12.00-16.00 uur een gezellige kerstmarkt in de Van den Kornputkazerne aan de Parade 8 in Steenwijk. Dit jaar organiseren de samenwerkende partijen Ribw, Frion, Noordwestgroep en InteraktContour binnen het nieuwe initiatief ‘Actief in de Kop’ een leuke happening die u niet mag missen!

Omnia Wonen is zo vriendelijk om de leegstaande benedenverdieping in bruikleen te geven die dag. Daardoor is er voldoende ruimte voor alle deelnemers om hun waar aan de man te brengen. Diverse organisaties geven die dag informatie over de diensten die ze leveren. Zo zullen onder andere Timpaan Welzijn, het Autisme Informatie Centrum, Auti-start en het Passie Netwerk een plekje hebben. Leerlingen van Eekeringe hebben een kraam om hun eigen creaties te verkopen. Verschillende particulieren bieden hun creatieve producten aan en houden kleine workshops met name gericht op kinderen.

Ook buiten kunnen mensen hun hart ophalen. De Maargies Hoeve verzorgd dieren zodat de levende kerststal gevuld wordt en er zijn vuurkorven waar marshmallows geroosterd kunnen worden.

Ieder uur worden rondleidingen door het gebouw en de Historische Kelderbar verzorgd door Sierd Tilma, de eerst rondleiding start om 13.00 uur.

Uiteraard bieden de partners van ‘Actief in de Kop’ zelf ook diverse producten aan en houden creatieve workshops. Als u klaar bent met shoppen kunt u even uitrusten in de horecahoek met een hapje en drankje. Het beloofd een gezellige middag te worden.

 

Top