Home

 

Open Dag 16-03-2013 met rondleiding

 

 
Op zaterdag 16 maart 2013 doet de RIBW Groep Overijssel in Steenwijk met 2 locaties mee met de landelijke Open Dag van de Zorg. Op de locatie in Steenwijk West is de inloop van Beschermd Wonen aan de Paul Krügerstraat 34 geopend. Er zijn rondleidingen door het gebouw, er is een informatieve quiz en er is volop gelegenheid om vragen te stellen onder het genot van een hapje en drankje.

Op de locatie aan de Parade 8 in Steenwijk, ook wel bekend als de voormalige Van den Korputkazerne, kunt u een kijkje nemen in de woonvorm voor mensen met autisme en op het activiteitencentrum voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen. Er zijn diverse creatieve workshops, er is een tentoonstelling over de prehistorie en er zijn rondleidingen door het gebouw met een tentoonstelling van de geschiedenis. De rondleidingen vinden plaats om 13.15, 14.15 en 15.15 uur en worden verzorgd door de heer Sierd B. Tilma.

U bent op beide locaties van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur.

De RIBW Groep Overijssel biedt begeleiding aan mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen. Ca. 800 medewerkers begeleiden in Overijssel ruim 2.000 cliėnten op het gebied van wonen, werken en welzijn. Kijk voor meer informatie op: www.ribwgo.nl

 

Top